Diari Més

Empreneduria

Una aplicació per a connectar escaladors aficionats guanya la primera Hackthon Tarragona Talent

L'esdeveniment, que s'ha resolt de manera 'online' ha estat organitzat per l'Ajuntament de Tarragona i la URV Emprèn

El procés de selecció dels premiats s'ha fet 'online'

Una aplicació per a connectar escaladors aficionats guanya la primera Hackthon Tarragona Talent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'aplicació Climbudy per a connectar escaladors amateurs ha guanyat el primer I Hackthon Tarragona Talent organitzat per Tarragona Impulsa i la Universitat Rovira i Virgili (URV), segons informa l'ajuntament tarragoní.

En aquest esdeveniment virtual van participar 26 persones amb talent emprenedor, que van identificar problemes de l'entorn, els van prioritzar i van crear equips per a solucionar cada problema en només 6 hores.

Climbudy té en compte, entre altres factors, el nivell dels escaladors i la seva disponibilitat perquè puguin conformar un equip per a practicar la seva afició.

D'aquest Hackathon també va sorgir el projecte Tikpay, una aplicació per a seleccionar els productes que vols pagar dins d'un compte de grup, o Educatics, una plataforma per a crear comunitat entre els professors. Altres propostes van serTarracofeel,un projecteen el qual la ciutadaniade Tarragona es converteixen en ambaixadors de la ciutatoExercise,una aplicació que bescanvia les hores dedicades a fer esport en vals per consumir en bars orestaurants després del confinament.

tracking