Diari Més

Comerç

L'Ajuntament de Tarragona organitza un concurs d'aparadors

Els comerços tenen temps fins el dia 7 per inscriure-s'hi

Carrer Comte de Rius de Tarragona amb els llums de Nadal encesos.

Tarragona i Reus encenen els llums de NadalDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona amb col·laboració amb l’Associació de comerciants Via T Tarragona-Shoppinghan convocatelIII Concurs d’Aparadors de Nadal a Tarragona. Aquest any el concurs portarà el nom de'Agradar-te, el millor regal'. Els comerciants interessats es poden inscriure al concurs fins el proper 7 de desembre.Del 15 al 26 de desembre serà el període d'exposició dels aparadors de Nadal, i quan el jurat i la ciutadania faran el seu veredicte. Després d'aquesta data, es donaran a conèixer els guanyadors.

Amb aquestconcurs es volpremiar el treball dels comerciants que donen ambientació nadalenca als seus aparadors (comerç i restauració) millorant així la imatge comercial de la ciutat.Hi poden participar tots els establiments comercials i de serveis comercials de les àrees del Centre, Barris Marítims, Llevant, Nord i Ponent del municipi de Tarragona que s’hagin inscrit al concurs i que tinguin aparador en locals de baixos comercials.Hi haurà 5 finalistes, un per cada zona comercial, i entre tots els finalistes, l'establiment que hagi obtingut una major puntuació, seràanomenatGuanyador al millor aparador de Nadal de Tarragona 2020.

Pel que fa als premis, a tots els finalistes se’ls entregarà un diploma nominatiu en reconeixement del seu aparador i l’establiment guanyador del premi al Millor aparador del Nadal a Tarragona, rebrà un reconeixement i un premi de 500 euros en Targetes Regal de la Via T. A més també s’ha creat un premi per votació popular, que es farà de manera digital. El guanyador d’aquest premi rebrà unreconeixementcom Millor aparador de Nadal triat pels ciutadans.Entre totes les persones que hagin votat es sortejaran100 euros en Targetes Regal Via T.

Els comerciants es poden inscriure a través d’aquest formulari:https://forms.gle/kMh5PeveDq3AWqur9

tracking