Diari Més

Protesta

Els veïns de Campclar clamen per demanar «seguretat per a tothom»

Han convocat una mobilització demà dissabte a Rambla de Ponent a les 11 del matí

Manifestants amb pancartes en el tall de carretera a l'N-340 A l'altura del barri d'Icomar de Tarragona per demanar més seguretat i presència policial als barris de Ponent de la ciutat

Més de 150 persones tallen l'N-340 per exigir més seguretat als barris de Ponent de TarragonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un grup de veïns deCampclarha decidit mostrar el seu malestar per la falta de seguretat que viuen els barris de Ponent, i ha convocat una mobilització demà dissabte. Argumenten que els barris viuen una falta de presència policial que els preocupa i volen que l'Ajuntament de Tarragona els escolti.

La trobada s'ha convocat demà a les 11 hores a laRamblade Ponent deCampclar, a l'altura de l'Esclat.

Sota el lema 'Tarragona Segura' en Paco, director de l'escola de KarateSinhusdel barri, ha indicat que volen posar de manifest una «seguretat ciutadana inexistent» al barri. «A alguns adolescents que venen a l'escola els pares els han d'acompanyar pel carrer perquè tenen por, i això no pot ser», indica en Paco. Indiquen que alguns veïns del barri han patit robatoris a plena llum del dia i incideixen en el fet que «volem seguretat per a tothom, per la gent i pels comerços del barri».

A banda d'aquesta reivindicació, els veïns deCampclardemanen també un Centre d'Atenció Primària «digne» que doni la cobertura necessària al gran volum de gent que hi viu.

tracking