Diari Més

Societat

L'Ajuntament de Tarragona renova el gimnàs del Poliesportiu de Campclar

Els usuaris diposen també del servei de wifi gratuït a tots els equipaments esportius de la ciutat

Imatge de les noves màquines.

L'Ajuntament de Tarragona renova el gimnàs del Poliesportiu de CampclarDavid Oliete

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Poliesportiu deCampclarha renovat totes les seves màquines de musculació del gimnàs i ha instal·lat una zona deCrossFit.L’Ajuntament de Tarragona a través delPatronat Municipal d’Esports de Tarragonaha remodelatlainstal·lacióper adaptar-la a les necessitats actuals. La inversió és d’uns 200.000 euros i s’ha pogut realitzar gràcies a un Pla d’Acció Municipal 2018(PAM).La consellera d'Esports María José López ha destacat que «es tracta d'una intervenció molt esperada i estem molt contents amb el resultat. Volem que aquesta renovació sigui la primera, i que poc a poc es vagin posant al dia totes les instal·lacions municipals».

S’han adquirit cintes de córrer, bicicletes el·líptiques,climbers,màquines derem, espatlleres, bancs abdominals, politges, bancs, manuelles, barres o discs.La renovació es va dur a terme durant el tancament de les instal·lacions esportives a causa de la covid-19i s’ha obert al públic aquesta setmana.

A banda de lamaquinariade gimnàs també s’ha adquiritun gran nombre aparells per a posar en marxa la zona deCrossFit, destinada a aquells que volen provar noves experiències en el món de l’esport i la salut.En aquest sentit, el PMETha instal·lattanques, pilotes medicinals,kettibells(peses russes), discs, un sac de boxa, cordes, ancoratges, cordesde velocitat, rellotges, rodes, etc.

També hi ha milloresala salad’spinning, unade lesmodalitatsesportivesmés demanada i que compta amb un gran nombre d’usuaris entre els que gaudeixen de les instal·lacions del PMET, tant en sessions presencials com virtuals.

El Poliesportiu deCampclarforma part de l’Anella Mediterrània de Tarragona, que és el cor esportiu de la ciutat i ara, amb aquestes modificacions i millores, els seus usuaris gaudiran de la maquinaria més actualitzada.

WIFI a tots els equipaments esportius

ElPMET també ha presentat avui una de les altres novetats que s’han trobat els usuaris a la reobertura dels equipaments esportius de la ciutat: el servei dewifi gratuït.D’aquesta manera els usuaris es podran connectar de manera gratuïta mentre practiquen esport i així escoltar músicao la ràdio, consultar informació,etc.

tracking