Diari Més

Televisió

Una tarragonina d'11 anys, nova concursant de 'MasterChef Junior 8'

L'Ariadna s'enfrontarà a la resta de concursants per guanyar un premi valorat en 12.000 euros

Imatge de l'Ariadna amb el davantal de MasterChef.

Una tarragonina d'11 anys, nova concursant de 'MasterChef Junior 8'Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ariadna és una nena de Tarragona d'11 anys que ha estat seleccionada per concursar a l'octava edició del programa de Televisió EspnayolaMasterChef Junior. El seuplat preferit és la sopa de cebai assegura que la seva mare és el seu referent a la cuina, qui li ha ensenyat vàries receptes, algunes d'elles herència de la seva àvia.

L'Ariadna competirà amb 16 nenes i nens més. El guanyador s'emportarà el trofeu que l'acredita com el vuitè ‘MasterChef Júnior’ Espanya, un premi de 12.000 euros per continuar formant-se i un curs de cuina de quatre dies a la prestigiosa Facultat de Ciències Gastronòmiques Basque Culinary Center.

Aquesta edició prestarà especial atenció a l'esport i les cuines de ‘MasterChef Júnior 8’ es convertiran en un camp de futbol. Koke i Marcos Llorente, jugadors de l'Atlètic de Madrid, visitaran als aspirants, ña primera vegada que dos futbolistes professionals trepitgen el plató de ‘MasterChef’.

Entre els desafiaments, els aspirants s'enfrontaran a diferents postres, cuinaran per als seus avis, hauran d'elaborar complexos menús de cuina d'avantguarda, utilitzaràn el foie com a element central de les seves creacions, i s'ocuparan d'un menjar que retrà homenatge als voluntaris que van repartir aliments durant el confinament

Per donar suport i aconsellar als aspirants, alguns dels protagonistes d'edicions anteriors tornaran a ‘MasterChef’ com Silvia Abril, Mario Vaquerizo o Florentino Fernández. Prestigiosos xefs visitaran aquesta vuitena edició, com Martin Berasategui, Jesús Sánchez, Ángel León, Oriol Castro, Mateu Casañas, Toño Pérez, Alberto Ferruz, Óscar Calleja o Dani García.

Imatge dels concursants.

Una tarragonina d'11 anys, nova concursant de 'MasterChef Junior 8'Cedida

tracking