Diari Més

Promoció

La 20a edició de la Fira de l'oli nou DOP Siurana se celebrarà els dies 4 i 5 de desembre

Hi participaran catorze cooperatives de 5 comarques diferents

Moment de la presentació de la Fira.

La 20a edició de la Fira de l'oli nou DOP Siurana se celebrarà els dies 4 i 5 de desembreCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Plaça Corsini de Tarragona acollirà els dies 4 i 5 de desembre la20a edició de la Fira de l’oli nou DOP Siurana. Aquesta comptarà amb la participació de 14 cooperatives productores d’oli d’oliva verge extra de 5 comarques diferents.La Fira està organitzada pel Consell Regulador de la Denominació d’Origen Protegida Siurana, Grup UNIÓ i els Mercats de Tarragona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona i el Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre.

Els productors d’oli d’oliva verge extra DOP Siurana presentaran l’oli del raig, el primer de l’any, en una edició adaptada a la situació sanitària actual. Per aquest motiu, la Fira tindrà una distribució més àmplia i oberta per tal de facilitar l’accés a cada estand. La garrafa de 5 litres d’oli mantidrà el preu a 25 euros, tot enguany la collita ha estat més curta de l’habitual.L’horariserà divendres de 12.00 a 20.00 h i dissabte de 9.00 a 14.30 h i de 17.00 a 20.00 h.

L’acte de presentació s'ha fet al Mercat Central de Tarragona iha comptat amb la presència del president de l’empresa de Mercats, Dídac Nadal; el vicepresident de la DOP Siurana, Ferran Huguet; i el vicepresident del GremidePagesosde Sant Llorenç i Sant Isidre, Pere Joan Salas.

tracking