Diari Més

Successos

Roben la caixa enregistradora d'una peixateria de la Granja

Els Mossos d’Esquadra busquen el lladre

Imatge d'un tauló que substitueix el vidre d'una part de la porta d'entrada trencat pel lladre.

Roben la caixa enregistradora d'una peixateria de la GranjaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home va robar la caixa enregistradora de la peixateria Alzomar, situada al carrer Menorca del barri de la Granja de Tarragona, la matinada de diumenge. Cap a les 1.30 hores, els Mossos van rebre l’avís dels veïns de la zona, els quals es van despertar en sentir el soroll de trencament de vidres i van poder observar com un individu escapava amb una caixa sota els braços.

Segons fonts policials, el lladre va forçar la reixa metàl·lica i després va trencar un vidre de la porta d’entrada al comerç. Els agents que es van personar al lloc dels fets van fer recerca sense sort. Ara han obert una investigació amb l’objectiu de trobar l’autor del robatori.

Segons explica Sofia Martínez, la propietària del negoci, a la caixa només hi havia 100 euros que deixa per tenir canvi l’endemà i comenta que mai hi deixen la recaptació diària. «Ho vaig viure i ho estic vivint com al que li claven una pallissa i està desanimat», assegura Martínez, que afegeix que, més que els diners que ha perdut, «m’afecta molt el trastorn que provoca haver de trucar a l’assegurança, reparar tot els desperfectes, etc. El dany moral no hi ha diners que el pagui». A més, reconeix que li fa por que ho tornin a fer i el neguit que algun cop entrin a robar estant ella dins. «Els lladres no tenen cap mena d’escrúpol», etziba.

Martínez explica que porta 16 anys a la peixateria i que, a banda d’aquest episodi, només li han entrat a robar un cop més. «Fa set o vuit anys, i va ser a les 16 hores de la tarda, que tenia tancat. També van forçar la porta, però la gent que ho va veure van aconseguir aturar el lladre, que en aquest cas sí que s’emportava la recaptació del dia, uns 300 euros», relata. Finalment, Martínez reconeix com a comerciant que «ens sentim molt desprotegits. La Granja era un barri exemplar fins fa dos anys».

tracking