Diari Més

Sanitat

Nou canal de whatsapp al CAP Bonavista per facilitar el contacte dels usuaris

El canal garanteix una atenció i gestió de la petició en les següents 24 hores de rebre el missatge

Façana del CAP de Bonavista, on tindrà lloc la concentració.

CAP de Bonavista, TarragonaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A partir del dimarts 1 de desembre, la població de referència del CAP de Bonavista disposarà d’un nou canal per contactar amb el seu Centre d’Atenció Primària a través de l’aplicació whatsapp. Una via que permet facilitar l’accés telefònic assegurant una resposta àgil amb criteris de seguretat i qualitat. El canal garanteix una atenció i gestió de la petició dels usuaris, des del CAP, en les següents 24 hores de rebre el missatge. Es pot contactar a través del número 634742333, de dilluns a divendres, de 8.00 h a 20.00 h.

Altres centres sanitaris de la Gerència Territorial de l’ICS Camp de Tarragona com Salou, Miami Platja i Torreforta-La Granja ja disposen d’aquesta nova via amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat dels usuaris/es al seu centre de referència. Tot i això, cal recordar que els usuaris dels Centres d’Atenció Primària de l’ICS Camp de Tarragona continuen tenint al seu abast els canals habituals existents (telèfon, web, correu electrònic, etc.).

Per a gestions, consultes o per demanar cita al CAP, es pot enviar un missatge a través del web de programació de visites ics.gencat.cat trucant al cap de referència o al telèfon 933268901, també mitjançant un correu electrònic a ciutadaniacampdetarragona.ics@gencat.cat

tracking