Diari Més

Cultura

Josep Carner, Joan Perucho i Olga Xirinacs, protagonistes del Desembre Literari

La programació de la Tardor Literària s'ha fusionat amb el cicle a causa de la pandèmia

Cartell del Desembre Literari.

Josep Carner, Joan Perucho i Olga Xirinacs, protagonistes del Desembre LiterariAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La programació de la Tardor Literària d'enguany s’hacompactaten el Desembre Literari, degut a la pandèmia de la covid, i comptarà amb diversos actes que giraran a l’entorn d’homenatges a escriptors que fan anys. Enguany,Josep Carner,Joan Perucho i Olga Xirinacs seran els protagonistes del cicle de Veus de poeta i de la presentació de novetats literàries,entre d'altres.

El Desembre Literari compta ambun total de 7 activitats al voltant de la creació literària i la lectura que tindran lloc a Tarragona. Aquestes ha estat coordinades perla Casa de les Lletres i ha comptat amb la participació de deu entitats, empreses i organitzacions.

En primer lloc es presentarà el volum corresponent del Premi Tinet de la darrera edició dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona, així com la publicació de la novel·la guanyadora del 30è premi Pin i Soler, Tsunami d’Albert Pijuan. També es durà a terme el lliurament dels premis joves.lit que convoca l’Associació de Professionals i Estudiosos en Llengua i Literatura Catalanes (APELLC)

Dintre del cicle Veus de Poeta de la Casa de les Lletres i l’Escola de Lletres hi haurà una xerrada a càrrec de Llorenç Soldevila (Universitat de Vic) i un recital d’una selecció de poemes del llibre Natura, a càrrec de la seva autora Olga Xirinacs, amb acompanyament musical de Xavier Pié.

tracking