Diari Més

Medi Ambient

Alumnes de l'INS Pons d'Icart recullen 450 litres de brossa al riu Francolí

L'activitat ha estat organitzada per Mare Terra Fundació Mediterrània

recentment

Alumnes de l'INS Pons d'Icart recullen 450 litres de brossa al riu FrancolíCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mare Terra Fundació Mediterrània va organitzar recentment una recollida de brossa al riu Francolí. En aquesta hi van participar l’alumnat de 3r d’ESO de l’INS Pons d’Icart de Tarragona, que va retirar450 litres d'escombraries al llarg de la riba del riu, en la zona adjacent al Parc Francolí. La recollida es va fer en grups bombolla iseguint totes les mesures de seguretat per evitar contagis de coronavirus.

Els residus que més es van trobar van ser tovalloletes, tampons, compreses, restes de rajoles, envasos lleugers (bosses de plàstic, llaunes, etc.) tiquets de compra, paquets de tabac i paper WC.

Després de comptabilitzar el volum dels residus, l’alumnat va realitzar la correcta separació selectiva a l’Escola Natura Francolí. Els resultats van ser que un 60% de tota la brossa era resta, un 28% era envasos i un 8% de paper.

L’entitat aposta per la conservació del Francolí, una àrea de gran valor ecològic. Per aquest motiu reclama a l’Ajuntament de Tarragona que apliqui polítiques i accions de conservació i protecció a aquesta zona natural.

tracking