Diari Més

Serveis

Els Aparcaments Municipals de Tarragona abaixen el preu màxim d'estacionament a 4,50 euros

També rebaixen els abonaments, a excepció d’aquells que corresponen als aparcaments Tàrraco i Joan XXIII

Imatge de l'aparcament Saavedra.

Aparcaments Municipals de Tarragona, SaavedraCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT) ha aprovat aquest dijous en consell d’administració un nou sistema tarifari que inclou, principalment, la rebaixa d’un euro en l’import màxim diari dels aparcaments, que passarà dels 5,50 eurpsactuals als 4,50 eurosa partir del dilluns 7 de desembre.

Aquest import s’aplicarà a partir del minut 122 i estableix el llindar de preu màxim/dia que pagaran els usuaris dels aparcaments municipals. Segons Jordi Fortuny, vicepresident d’AMT, la mesura s’aplica gràcies a «una gestió eficient dels recursos disponibles i afavoreix l’aparcament de llarga estança». A més, considera que la rebaixa tarifària «és del tot necessària perde garantir la correcta mobilitat dels ciutadans de Tarragona, i d’aquells que venen de fora, des d’un punt de vista de servei públic».

El consell d’administració d’AMT també ha acordat l’ampliació de l’horari d’aplicació de la tarifa nocturna. A partir d’ara, aquesta tarifa s’aplicarà de les 21 h del vespre fins a les 7 h del matí, en comptes de fins a les 6 h com es feia fins ara.

Canvis tarifaris en els abonaments

Així mateix, s’han establert noves tarifes per als abonats del aparcaments municipals. De manera que es rebaixen tots els abonaments a excepció d’aquells que corresponen als aparcaments Tàrraco i Joan XXIII.

tracking