Diari Més

Política

El PSC rebutjarà un pressupost «poc ambiciós i que sembla de tràmit»

La portaveu socialista afirma que encara no hi ha pressupost, només unes línies preliminars i que el govern està «sobrepassat per les circumstàncies»

Sandra Ramos durant una roda de premsa.

El PSC de Tarragona diu que hi ha manca de lideratge i planificació estratègica a la ciutatPSC Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest matí, el Grup Municipal Socialista s’ha reunit amb el conseller d’Hisenda, Jordi Fortuny, per debatre els pressupostos municipals i ha sortit d’aquesta trobada amb «molta preocupació»: «Estem molt lluny de veure un projecte de pressupostos. Sortim d’aquesta reunió amb una forta sensació d’incertesa i preocupació. Si a algú li sona bé aquesta música, a nosaltres no. No ens conformarem amb uns comptes poc ambiciosos i que semblen de tràmit», afirma Ramos. La portaveu socialista recorda que l’any 2009, les arques municipals es van veure reduïdes amb 9 milions menys d’ingressos, a causa de la greu crisi econòmica i opina que els i les socialistes van saber revertir la situació, gràcies a una «bona planificació estratègica i un pressupost valent». Ramos afirma que encara no hi ha pressupost, només unes línies preliminars, el que demostra un cop més que «estem davant d’un govern sobrepassat per les circumstàncies».

El PSC creu que aquesta situació és un reflex de la falta de planificació i de la poca capacitat de gestió del govern Ricomà: «Sense una ruta, és difícil caminar; sense un Pla d’Acció Municipal (PAM) i, ara sense un POUM, la ciutat no podrà seguir endavant». Ramos ha explicat que la reunió d’avui amb el conseller Fortuny, li genera «incertesa i preocupació». Tot i així, el grup ha indicat que continuarà treballant per a què Tarragona «tingui un pressupost que empenti a la ciutat a sortir d’aquesta difícil situació sense deixar a ningú enrere».

tracking