Diari Més

Seguretat

Intenten ocupar un pis a Torreforta en dues ocasions la mateixa nit

Els Mossos van fer fora tres joves del pis del carrer Cassen ahir al matí

Imatge del bloc número 9 del carrer Cassen on es pot veure la finestra tapiada pels veïns.

Intenten ocupar un pis a Torreforta en dues ocasions la mateixa nitGerard Cañellas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un domicili d’un edifici del carrer Cassen, a Torreforta, va ser objecte de dos intents d’ocupació entre la nit de dissabte i el matí d’ahir. Primer van ser tres joves i una parella amb un nadó els que van provar de forçar, un cop eren dins del replà, la porta de ferro que l’entitat bancària propietària del pis ja havia col·locat pels diversos episodis en què havien provat d’entrar-hi. El soroll dels cops a l’estructura metàl·lica van advertir els veïns de l’escala de què estava passant i, amb l’ajuda de la Guàrdia Urbana, van aconseguir evitar que hi acabessin accedint. Els agents municipals només van poder identificar a dos dels joves i van instruir diligències pels danys a la porta de ferro, ja que no hi va arribar a haver usurpació.

L’endemà, però, els veïns van trucar als Mossos d’Esquadra perquè van veure que, finalment, havien aconseguit entrar per la finestra. Van trencar les barres de ferro i van acabar accedint a l’interior del domicili durant la matinada. Els agents autonòmics van arribar al bloc cap a les 8 hores del matí i van poder fer fora dos dels joves que havien intentat ocupar el pis per segona vegada. Els Mossos van detenir els dos individus per un delicte de temptativa d’ocupació. Després de tot, els veïns van tapiar la finestra.

Segons els residents del número 9 del carrer Cassen, no és el primer cop que intenten ocupar aquest immoble. De fet, una veïna explicava que els joves que volen ocupar acostumen a rondar pel descampat que hi ha davant i observen aquells pisos en els quals no hi ha moviment per acabar ocupant-los.

tracking