Diari Més

Successos

Alerten d'un presumpte assetjador al barri de Bonavista de Tarragona

L’home serà sotmès dimarts a un judici ràpid per dos episodis

Imatge del carrer Sis de Bonavista.

Alerten d'un presumpte assetjador al barri de BonavistaGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Almenys dues dones han estat assetjades durant l’última setmana per un home al barri de Bonavista de Tarragona. Fonts dels Mossos d’Esquadra van confirmar ahir a Diari Més que una dona havia avisat que estava essent increpada per l’individu en qüestió al carrer Set del barri de Ponent. Sembla que la va molestar durant una bona estona demanant-li el número de mòbil. Una dotació dels Mossos d’Esquadra es va personar al lloc dels fets i va identificar l’individu. Per la seva banda, la víctima no va voler denunciar els fets.

Per altra banda, aquesta redacció va poder parlar ahir amb una altra veïna del barri que, segons explica, va ser assetjada pel mateix home dissabte passat. La noia relata que, en tornar a casa després de la feina, va adonar-se que la seguia. «Tenia mala pinta perquè em mirava molt i, en lloc d’avançar-me, seguia darrere meu. Em vaig posar al mig de la carretera per veure si ell seguia per la vorera i em vaig aturar, i ell també ho va fer», explicava. I seguia: «Llavors li vaig dir que seguís caminant perquè jo ja havia arribat a l’altura del meu portal, al carrer Sis, i em va començar a perseguir al voltant d’un cotxe que hi havia aparcat. Llavors ja em vaig posar a cridar a dues veïnes del meu bloc i ja va marxar corrent». La víctima explica que va trucar als Mossos, que van acudir al lloc i el van estar buscant sense resultats.

Precisament quan ahir, la noia va anar a posar la denúncia amb la foto que circulava pel Facebook es va trobar al presumpte assetjador denunciant que havien publicat la seva imatge sense el seu permís. La víctima el va reconèixer novament i, segons va explicar, els Mossos li van comentar que seria citat a un judici ràpid aquest mateix dimarts pels dos episodis. Explicava també que els agents de la policia autonòmica estaven mirant de localitzar la víctima d’aquest dissabte per si volia denunciar. Com que no hi va haver agressió i a més l’home no té antecedents, els Mossos no el van poder detenir.

Per la seva banda, la presidenta de l’Associació de Veïns del barri de Bonavista, Loli Gutiérrez, va assegurar que, a partir de la denúncia de les xarxes socials, havien avisat des de l’entitat veïnal tant als Mossos d’Esquadra com a la Guàrdia Urbana de Tarragona. «Tant de bo no vagi a més. Ens sembla molt fort i, si no es tracta de cap equivocació i realment aquest home és un assetjador, no té perdó de Déu i l’han de tancar on li correspon», defensava Gutiérrez, que afegia finalment que, «de totes maneres, estarem a l’aguait pel que pugui passar».

tracking