Diari Més

Accessibilitat

Denuncien el mal estat d'un camí per accedir a Tarragona II

Molts veïns utilitzen el pas diàriament per evitar la pujada de l’avinguda Josep Gramunt i Subiela

Aspecte del camí per on passen molts veïns del barri per arribar més d'hora a casa seva.

Denuncien el mal estat d'un camí per accedir a Tarragona IIGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diversos veïns i gent que habitualment acudeixen al barri de Tarragona II denuncien el mal estat en què es troba un dels camins per accedir al barri des del carrer Rovira i Virgili. Es tracta d’un pas que moltes persones utilitzen cada dia per escurçar distancia i temps per entrar i sortir del barri, ja que l’alternativa és l’avinguda Josep Gramunt i Subiela, ubicada més amunt i amb la qual es perd més estona. A més, algun d’aquests veïns assegura que aquesta segona opció té molt pendent i es cansen menys passant pel camí. L’espai en qüestió, però, no és propietat de l’Ajuntament de Tarragona, sinó d’un particular.

Un d’aquests veïns és José Ignacio. Explica que constantment està avisant al consistori de les condicions en què es troba el camí i demana que, encara que no sigui una obligació de l’Ajuntament, que insti al propietari a arranjar-lo. Denuncia, principalment, que cada cop sobresurten més arrels i això, sumat a les pedres de grans dimensions que hi ha, «fa que sigui molt perillós, sobretot per la gent gran». De fet, només cal ser-hi per observar que els que hi passen no aixequen la vista del terra per evitar trepitjar on no toca i prendre mal. A més, José Ignacio, que viu al número dos de l’avinguda Joan Antonio i Guàrdias, que és on acaba el camí, lamenta que en episodis de fortes pluges l’aigua baixa pel seu carrer, passa pel pas en mal estat, i acaba a la vorera i al carrer Rovira i Virgili, sota el pont de l’autovia A-7, deixant-los plens de sorra i pedres. «Per aquí hi passa moltíssima gent cada dia, sobretot famílies i alumnes de l’escola PAX, i estaria molt bé que s’arrangés», finalitzava el veí.

Maria Teresa Vives és una veïna de Tarragona que sovint passa per aquest camí per anar a veure una amiga seva que viu a Tarragona II que és minusvàlida. «Si això estigués adaptat tindria una millor opció per arribar fins a casa, ja que per l’altre camí hi ha massa pendent», explica Vives, que lamenta el «mal estat» i considera que seria «una alternativa molt positiva i que correspon que estigui en unes millors condicions».

Una altra veïna que acostuma a passar-hi és Àngeles Lorca, que defensa que «estaria bé que almenys ho asfaltessin, perquè hi passa molta gent gran, vas més de pressa i no fas tanta pujada com per l’altra costat i, sinó, que el tanquin». En aquest sentit, diu que, si és privat, que l’Ajuntament insti als propietaris a arreglar-lo».

tracking