Diari Més

Turisme

Habilitaran catorze nous pisos turístics a la Rambla Nova de Tarragona

Una societat formada per empresaris de la zona ha adquirit l’antic edifici de Caixa Tarragona i ha començat la seva rehabilitació

Aquest és l'edifici que ha venut Caixa Tarragona i que ja està en fase d'obres.

Habilitaran catorze nous pisos turístics a la Rambla Nova de TarragonaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Rambla Nova de Tarragona comptarà amb catorze nous pisos turístics. I és que una societat formada per diversos empresaris de la zona ha adquirit l’antic edifici de Caixa Tarragona, en el qual hi han projectat un total de catorze pisos destinats al turisme i que, si es compleixen les previsions inicials, estarà operatiu de cara a la Setmana Santa del pròxim any 2021.

Segons ha pogut saber Diari Més, la rehabilitació del número 68 de la Rambla Nova fa dues setmanes que està en marxa. Els operaris s’han posat mans a l’obra per a intentar arribar a la data esmentada, encara que els propietaris han puntualitzat a aquest mitjà que el condicionament s’està realitzant per fases i que, si no és a temps per la Setmana Santa, no serà un gran problema. L’estiu queda a prop i és un bon moment per a estrenar-los.

En total, l’equipament compta amb cinc plantes. Si en les superiors s’hi ubicaran aquests habitatges destinats al turisme, la planta baixa estarà dedicada a un establiment de perfumeria d’una marca molt coneguda. De moment, no està signat al cent per cent l’acord, però és molt proper, amb què no hi hauria d’haver canvis al respecte.

Pel que fa als pisos turístics, el fet que no hi hagi excessiva pressa està estretament lligat a la situació sanitària. Ningú pot assegurar que, de cara a la Setmana Santa de l’any vinent, la normalitat hagi tornat al món. Per tant, accelerar les obres per a tenir enllestits uns espais que possiblement no es puguin utilitzar no tindria gaire sentit, almenys tenint en compte la situació actual en relació amb el coronavirus.

Adaptar-se als nous temps

Els apartaments turístics han hagut de reinventar-se arran de l’aparició de la covid-19. Han hagut de canviar la seva activitat i de passar a ser lloguer habitual perquè el turisme ha caigut en picat a la ciutat tarragonina. De fet, ha estat així en gran part del planeta.

No és el millor moment per a mobilitzar-se i marxar de vacances, fet del qual n’és conscient la propietat de l’immoble del 68 de la Rambla Nova, que prefereix anar pas a pas per a oferir un servei que intentarà dinamitzar l’arribada de forans al cor de la ciutat.

tracking