Diari Més

Successos

Roben d'una estrebada la cadena a una anciana a Tarragona

Els fets han tingut lloc aquest matí al carrer Sevilla i el lladre ja ha estat detingut

Els Mossos, en ser avisats de l'estrebada.

Roben d'una estrebada la cadena a una anciana a TarragonaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home ha robat la cadena d'una dona gran aquest matí, al voltant de les 10 hores, al carrer Sevilla de Tarragona. Segons indiquen testimonis dels fets i confirmen els Mossos d'Esquadra, el lladre ha pres, d'una estrebada, el penjoll de l'anciana, a més d'alguna altra pertinença, i ha sortit corrent.

Alguns dels vianants que passaven per la zona en aquell moment han perseguit a l'individu, de la mateixa manera que una de les tres dotacions dels Mossos d'Esquadra que s'ha personat al lloc dels fets i que, finalment, ha aconseguit detenir al lladre per un delicte de robatori amb violència.

Un cop els agents de la policia autonòmica han aconseguit emmanillar al delinqüent, han retornat els objectes del furt a la seva propietària, que no ha patit danys significatius i es troba en bon estat de salut.

La seva filla ha compartit un missatge a Twitter per informar que, tot i que la seva mare ha recuperat la cadena, la crei u la silueta de Catalunya que portava el penjoll no ha estat localitzat. La família sospita que el lladre ho podria haver tirat al carrer, per tant, demanen que si algú ho ha trobat els hi torni.

tracking