Diari Més

Surten a la venda els abonaments per les pel·lícules de l'edició d'enguany del REC

El temps per adquirir abonaments a preus especials és fins el pròxim 9 de novembre

La programació inclou la projecció de pel·lícules en format presencial al Teatre Tarragona i en d'altres espais de la ciutat.

El Festival REC celebrarà la 20a edició del 2 al 8 de desembre a TarragonaAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Setmanes abans de l’inici del festival, els organitzadors del Festival REC llancen una promoció especial d’abonaments de pel·lícules presencials i en línia. Els paquets que surten a preus realment especials i que inclouen diverses opcions que reuneixen les projeccions presencials (del 2 al 8 de desembre) i el catàleg alternatiu de pel·lícules online a través de Filmin (de la última setmana de novembre a mitjans de desembre).

En cas que la força major impedeixi que l’activitat presencial no es dugui a terme es retornarà l’import.

Aquesta primera venda d’entrades està encarada a tots aquells seguidors incondicionals que han donat el seu suport durant els 20 anys del festival, que es compleixen enguany, i també a aquelles persones que han decidit passar aquells dies a Tarragona i que volen aprofitar per gaudir de les millors òperes primers internacionals i de films no estrenats a les sales.

Abans de desvetllar la programació, l’organització creu que és el moment de premiar als ciutadans i ciutadanes que són més previsors i que creuen en la trajectòria d’un dels festivals culturals mes veterans de Tarragona i una veritable ocasió de gaudir del millor cinema en un marc que ofereix total seguretat com és el Teatre Tarragona.

El temps per adquirir aquests abonaments a preus especials és fins el pròxim 9 de novembre.

Tipus d'abonaments

  • RECurrent: un abonament de 3 entrades individuals intercanviable per les tres sessions que esculli l’usuari (12 euros).
  • RÈCord: un abonament de 5 entrades intercanviable per les sessions que esculli l’usuari (18 euros).
  • REC & Roll: un abonament de 8 entrades individuals intercanviable per les sessions que esculli l’usuari (25 euros).
  • RECurrent + Filmin: un abonament de 3 entrades individuals intercanviable per les sessions que esculli l’usuari + 1 mes de Filmin (18 euros).
  • RÈCord + Filmin: un abonament de 5 entrades individuals intercanviable per les sessions que esculli l’usuari + 1 mes de Filmin (24 euros).
  • REC & Roll + Filmin: un abonament de 8 entrades individuals intercanviable per les sessions que esculli l’usuari + 1 mes de Filmin (30 euros).

Els abonaments es poden comprar a través de la web del festival o també físicament als comerços El lloro de la negrita, Chas & Chas Tea i Shiva Music.

tracking