Diari Més

El nou horari de toc de queda obliga a suprimir activitats a la piscina del Serrallo

Totes les instal·lacions esportives municipals han hagut d'avançar l'horari de tancament i reorganitzar activitats

Imatge del Complex Esportiu de Bonavista.

piscina bonavista, complex esportiu, tarragonaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les activitats i horaris de les instal·lacions esportives municipals de Tarragona han quedat afectades a causa de les restriccions del toc dequedaestablert pel Govern. María José López, consellera d'Esports destacava, al respecte, que «hem adaptat els horaris de les instal·lacions esportives i hem aconseguit que només quatre activitats es vegin afectades. Pel que fa a les implicacions de la mesura als clubs d'esport amateur sabem que és un esforç important, però des de l'Ajuntament estarem al seu costat».

Les activitats que s'han hagut de suspendre són les d'aquàtic hit, aquagym,zumbaicrossfitque es realitzen a les instal·lacions del Serrallo. Pel que fa als horaris readaptats, totes les dependències esportives finalitzaran l'activitat a les 20.30 hores i el tancament serà a les 21.

Les instal·lacions deRiuclari Sant Salvador avançaran mitja hora el seu horari de tancament, les del Serrallo, Camp Clar, Bonavista i Sant Pere i Sant Pau tancaran una hora abans i el tenis de Sant Salvador ho farà una hora i mitja abans. Les activitats afectades per la modificació del tancament s'han pogut reorganitzar ajustant l'horari o l'espai.

El tancament dels pavellons i els camps de futbol a les 9 del vespre també afectarà els clubs amateurs de la ciutat.

tracking