Diari Més

Successos

Una jove denuncia una violació a Icomar

La víctima assegura que l'atacant li va posar un ganivet al coll abans d’agredir-la sexualment en un portal del barri de Tarragona

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.

Mossos d'EsquadraMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una jove ha denunciat als Mossos d'Esquadra haver estat víctima d'una violació al barri d'Icomar de Tarragona aquesta matinada.

Segons ha pogut saber Diari Més, la noia, major d'edat, ha explicat als agents de la policia autonòmica que es trobava al costat de l'entrada a un edifici mirant el mòbil, quan un home se li va acostar i la va empènyer cap dins del portal. Segons han confirmat fonts oficials dels Mossos, la jove ha relatat que l'agressor li va posar un ganivet al coll i la va violar allà mateix.

Una patrulla dels Mossos es va dirigir al lloc dels fets cap a les dues de la matinada després que un testimoni alertés a la policia dels crits d'auxili de la jove, però l'atacant ja havia marxat i, segons va explicar ella, s'havia emportat també el seu telèfon mòbil.

La noia va ser traslladada a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, per fer les comprovacions pertinents. Paral·lelament, els Mossos ja han iniciat la investigació per trobar al presumpte agressor i detenir-lo per un suposat delicte d'agressió sexual.

tracking