Diari Més

Vetlles

L'horari de les sales de vetlla i les tramitacions dels serveis del Tanatori de Tarragona finalitzaran a les 21.00h

Aquesta modificació dels horaris es produeix pel toc de queda decretat per la Generalitat de Catalunya

Pla general de l'exterior del tanatori de Tarragona.

El tanatori de Tarragona dobla els serveis el mes d'abrilACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb motiu del toc de queda nocturn decretat per la Generalitat de Catalunya, el Tanatori de Tarragona modificarà l’horari de les sales de vetlla i les tramitacions dels serveis, que finalitzaran a les 21.00h.

En canvi, les recollides dels difunts a domicilis i hospitals es faran durant tota la nit, com sempre, ja que és un servei essencial.

Recordem que s’estableix el límit de 6 persones a les sales de vetlles. Així mateix, continuen vigents les restriccions que limiten les cerimònies a un 50 per cent del seu aforament.

Des de l’inici de la pandèmia, l’Empresa Mixta de Serveis Fúnebres Municipals de Tarragona (EMSERFUMT) ha extremat les mesures de seguretat i higiene establertes per les autoritats sanitàries per a la prevenció de la COVID-19, relatives al manteniment d'una distància mínima de seguretat de dos metres i higiene de mans. Unes mesures que s’apliquen tant pels familiars dels difunts com als seus treballadors i treballadores.

El Tanatori de Tarragona és l’única instal·lació funerària habilitada per fer vetlles de difunts, cremació i pràctiques tanatoestètiques a la ciutat de Tarragona.

En aquest sentit, les empreses funeràries que presten un servei al Tanatori Municipal s’han d’adaptar a les mesures de seguretat establertes per EMSERFUMT d’acord amb les recomanacions de les autoritats sanitàries.

tracking