Diari Més

Successos

Detingut per agredir violentament una parella prop de l'estació de tren de Tarragona

En un vídeo es veu com el presumte agressor colpeja a una persona que es troba al terra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut aquest matí de divendres un home com a presumpte autor d'una agressió prop de l'estació de tren de Tarragona. Els fets han començat quan dos homes s'ha posat a discutir i la cosa ha anat pujant de to. La parella d'un d'ells ha intentat mediar sense aconseguir-ho.

En un vídeo es pot veure un home i una dona al terra i com un individu s'apropa i colpeja l'home amb violència a la cara. L'escena, que es produeix al carrer d'Orosi, es repeteix fins a quatre ocasions amb elpresumpte agressor escridassant «¿Me vas arobar tu a mi?». Diverses persones han estat testimonis del succés.

Segons ha informat Guàrdia Urbana, el detingut hauria proferit diversos cops de puny a la víctima que haurien provocat la seva caiguda, i mentre aquest es trobava al terra ha continuat donant-li cops de puny i cops de peu al cap. Durant la baralla la dona també hauria rebut diversos cops que li haurien provocat una ferida a la cella.Les dues víctimes han estat traslladades pel Sistema d'Emergències Mèdiques fins a l'Hospital Joan XXIII, ell per ferides al cap i a la cara. Els seus pronòstics són menys greus.

Els agents han pres declaracions als implicats en l'incident del carrer d'Orosi per poder realitzar l'atestat corresponent, determinant que es coneixien. Segons es veu al vídeo, el presumpte agressor acusa a les víctimes d'haver-lo intentat robar, però fonts policials ho han descartat. Al lloc dels fets s'han desplaçat diverses dotacions de la Guàrdia Urbana,una dotació dels Mossos i dues unitats del SEM.

Moment de l'agressió al carrer d'Orosi.

Detingut per agredir violentament una parella prop de l'estació de tren de TarragonaDiari Més

tracking