Diari Més

Empresa

Un fons d'inversió australià adquireix Viamed, propietària de la Monegal a Tarragona

La majoria dels equipaments sanitaris de la companyia estan concentrats a la Rioja, l'Aragó i Andalusia

Imatge de la clínica Monegal de Tarragona.

Un fons d'inversió australià adquireix Viamed, propietària de la Monegal a TarragonaViamed Salud

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El fons d'inversió d'origen australiàMacquarieGroup, a través d'un dels seus fons d'infraestructures, ha adquirit la totalitat dels actius de la companyia espanyola dedicada a la sanitat privada,ViamedSalud.

Viamedés l'actual propietària de l'hospital clínic-quirúrgicMonegala la ciutat de Tarragona. Amb tot, la gran majoria dels equipaments sanitaris de la companyia espanyola estan concentrats a les comunitats de la Rioja, l'Aragó i Andalusia.

El mateix grupViamedha confirmat la venda aMacquarie, una companyia que opera a 31 mercats a escala mundial, amb una plantilla que se situa en gairebé 16.000 persones. A l'Estat espanyol,Macquariehi opera des de fa10anys, amb inversions en els sectors dels serveis públics, l'energia, el transport i la infraestructura digital.

L'adquisició deViameds'emmarca en un escenari de futur que, segons explicaJuanCaño, responsable a España deMacquarieen un comunicat, estableixen que, «les tendències a llarg termini, com l'envelliment de la població i el creixement del sector de l'atenció sanitària privada faran que operadors comViamedSaludpassin a ser un component cada vegada més rellevant del sistema sanitari».

tracking