Diari Més

Formació

El Port i la URV impulsen el Màster de Direcció d'Operacions Logístiques

La formació comença el pròxim 16 de novembre i finalitza el febrer de 2022

Permetrà accedir a la direcció d'operacions logístiques de qualsevol empresa orientada a la producció o als serveis.

El Port i la URV impulsen el Màster de Direcció d'Operacions LogístiquesPort de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pròxim mes de novembre començarà el Màster de Direcció d’Operacions Logístiques impulsat pelPort de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. Aquest oferirà als alumnesun nivell de coneixement i competència per accedir a la direcció d’operacions logístiques de qualsevol empresa orientada a la producció o als serveis.

La formació comença el pròxim dia 16de novembre i finalitzarà el febrer del 2022 complint amb els requisits necessaris per a la bonificació FUNDAE.

Entre els continguts que s'impartiran hi ha disseny i planificació estratègica, tècniques de negociació, E-procurement, elecció dels KPI’s, normatives adients, intermodalitat, financial management ileadership & coaching.

El temari d’aquest pla formatiu incorpora les darreres novetats del sector logístic i compta amb un equip docent altament qualificat i amb una extensa trajectòria i experiència en el sector. La Capità Marítim, Núria Obiols, o la directora Comercial i de Desenvolupament de Negoci del Port de Tarragona, Genoveva Climent, són alguns dels professionals que conformen l’equip docent.

Les inscripcions itota la informació es troben al següent enllaç: https://tuit.cat/m2UNi.

tracking