Diari Més

Seguretat

La Diputació es blinda davant d'una possible ocupació al carrer Cavallers de la Part Alta

Han col·locat una porta per impedir l’accés a l’habitatge annex al Conservatori de Música

La porta que ha col·locat la Diputació per impeddir que ningú accedeixi a la casa.

La Diputació es blinda davant d'una possible ocupació al carrer Cavallers de la Part AltaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Diputació de Tarragona ha decidit blindar un dels seus edificis davant d’una possible ocupació. Es tracta d’una casa que van adquirir fa tres anys al carrer Cavallers, a la Part Alta, annexa a l’Escola i Conservatori de Música de Tarragona.

Aquest edifici va ser adquirit amb la intenció d’ampliar l’esmentat Conservatori però, de moment, no està sent hàbil per a la causa, ja que s’hi han de fer algunes adequacions a l’interior, segons va detallar la Diputació a aquest mitjà. Tal com apunten, «hem col·locat la porta provisional per tal que ningú pugui accedir a l’edifici, que actualment està en obres». Des de la diputació asseguren que aquest tipus de portes, blindades, «és la millor forma perquè ningú entrar-hi».

La Diputació ha pres aquesta decisió també perquè a dins de la casa s’hi troben importants elements patrimonials i, en cap cas, l’administració vol que es perdin, es facin malbé o acabin en mans inadequades. La solució, tal com remarquen, és provisional mentre s’estudia què decideixen fer amb els esmentats elements i, per tant, la porta ha de servir d’element dissuasiu per si algú té la temptació d’entrar en una altra casa aliena a la Part Alta.

Cal recordar que aquesta zona de la ciutat de Tarragona és actualment la més castigada per les ocupacions, tot i que ja s’hi han realitzat actuacions, com va passar al Serrallo. A la zona marinera, en principi, amb el desallotjament del Ranxo Grande el problema de l’ocupació va quedar solucionat.

tracking