Diari Més

Successos

Entren a robar en un local de l'Associació de Veïns de la Granja

Els lladres van arrasar amb tot el que van poder

Imatge del local on van entrar a robar.

Entren a robar en un local de l'Associació de Veïns de la GranjaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Veïns de la Granja té cedit per l’Ajuntament al carrer Gran Canària número 37 va ser objecte de robatori la matinada del diumenge al dilluns. Els autors dels fets van forçar la porta d’accés. Els Mossos d’Esquadra es van personar a les 13 hores d’ahir dilluns per aixecar acta del que va succeir i, posteriorment, el president de l’organització veïnal, Francisco Rosillo, va presentar la corresponent denúncia. Els lladres també van robar en una acadèmia d’idiomes localitzada en aquest barri de Ponent.

Rosillo va explicar a aquesta redacció que «el robatori va ser entre les 3 i les 5 hores de la matinada, perquè uns veïns van sentir sorolls». «Quan van baixar per veure que estava passant, els lladres ja havien marxat», va dir, per afegir que «els veïns no es poden arriscar en una situació com aquesta».

Els mossos van informar, per la seva banda, que els lladres van accedir a l’interior del local fent la palanca a la porta. En una primera inspecció, Rosillo va advertir que els autors dels fets van agafar «molts metres de cable, elements d’enllumenat, tendals, mànegues, material divers de l’associació i peces de ferro». «Van agafar tot el que van poder i van deixar el local regirat», va apuntar el president de l’associació de veïns. Després d’una primera inspecció ocular, Rosillo va calcular que el valor del material robat «és, com a mínim, de 500 euros», a banda del cost d’haver d’arranjar la porta d’accés al local. Rosillo va explicar que l’associació destina el local del carrer Gran Canària «per a fer pràctiques de teatre i activitats de ball, però ara, a causa de la pandèmia de la covid-19, gairebé no fem res i l’utilitzem com a magatzem».

«Un estiu espantós»

Francisco Rosillo va manifestar que «al barri hi ha una sensació d’inseguretat que preocupa els veïns». «Si les coses no milloren, la gent acabarà sortint al carrer per mostrar el seu malestar», va dir. Segons el president de l’entitat, «el passat estiu va ser espantós perquè a la zona de la plaça de la Salut i del Parc Rodríguez de la Fuente es feien botellades i es reunia gent jove fent soroll». De fet, «aquesta situació encara es produeix». «La nit del dilluns van ser testimoni d’una botellada», va apuntar Rosillo, qui va dir que «a les xarxes socials elsveïns es queixen de la situació en què es troba el nostre barri amb relació a la inseguretat».

tracking