Diari Més

Societat

Carles Porta farà una xerrada a Tarragona durant el cicle 'La ciutat a cau d'orella'

Les activitats es faran del 6 al 27 de novembre i caldrà inscripció prèvia

Carles Porta

Carles Porta farà una xerrada a Tarragona durant el cicle 'La ciutat a cau d'orella'Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona , la Biblioteca Pública, l’Arxiu de Folklore de la URV i l’Escola de Lletres proposen per aquesta tardor la 8a edició del cicle La ciutat a cau d’orella centrada en pandèmies i llegendes dels nostres dies. El cicle es durà a terme del 6 al 27 de novembre i està destinat per als jovesa partir dels 12 anys.

Un dels principals atractius del cicle serà una xerrada el 27 de novembre a càrrec del mediàtic periodista Carles Porta, famós pel programa Crims emès per Catalunya Ràdio i TV3. També hi haurà una activitat itinerant pel Passeig Arqueològic i altres racons de la Part Alta el divendres 20 de novembre.

Les activitats en línia aniran des d'una explicació sobre un enigma a l'entorn de l'última excavació del Mausoleu de Centcelles i la història que hi ha al darrere d'aquest monument; un taller de disseny i confecció de mascaretes i un altre d'iniciació al clown i diferents activitats a l'entorn de la covid-19 i la història de les pandèmies, a través del món del còmic, d'altres exemples, de llegendes rumors.

El cicle comptarà amb8 actes i activitats gratuïtes, 6 d’elles en línia i 2 en format presencial (que en funció de l'evolució de la pandèmia també passarien a ser en línia). Per participar cal inscriure's al web www.tarragonajove.org. La inscripció estarà operativa a partir de demà dijous 22 d’octubre.

tracking