Diari Més

Successos

Un conductor drogat provoca el caos a Icomar amb un camió petit

L'home va topar amb dos vehicles i durant el seu intent de fugida va acabar impactant contra un arbre del carril bici

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.

Mossos d'Esquadra, detingutMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home va ser detingut ahir diumenge després de provocar diversos accidents a l'N-340 a Tarragona. Els fets van passar cap a les 19 hores, quan un camió petitva impactar contra un vehicle que estava aturat a l'alturadel semàfor d'Icomar. El conductor va decidir marxar sense aturar-se, per la qual cosa va decidir fer un canvi de sentit en direcció Vila-seca. En fer el gir bruscva topar contra una furgoneta que estava aturada al carril dret.

Segons un testimoni, elconductor tampoc es va parar i vaacabarimpactant amb un arbre del carril bici un mica més endavant.

Un mosso fora de servei que anava amb la seva dona va presenciar els fets i va retenir el conductor fins que va arribar la Guàrdia Urbana, ja que aquest volia fugir del lloc dels fets. L'home, que tenia una actitud molt agressiva i va oferir resistència als agents de policia, estava sota els efectes de substàncies estupefaents, segons ha pogut saber Diari Més.

L'home va quedar detingut per un delicte contra el trànsit i desobediència i resistència greu als agents de l'autoritat. Aquest va ser traslladat pel Sistema d'Emergències Mèdiques a l'Hospital Santa Tecla acompanyat per un agent de la policia autonòmica pel seu estat d'agressivitat.

tracking