Diari Més

Municipal

El Servei d'Informació i Atenció a les Dones de Tarragona reobre el proper dilluns

S'atendrà de forma presencial des de l’oficina de la plaça Imperial amb cita prèvia, per telefòn i per correu electrònic

L'Ajuntament prefereix no donar el romanent per tenir liquiditat i no acabar l'any en negatiu.

Ajuntament de TarragonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) tornarà a estar operatiu de manera habitual a partir de dilluns que ve 19 d'octubre. La Conselleria de Ciutadania va realitzar, per via urgent, els tràmits necessaris per aprovisionar la seva plaça vacant i poder així reprendre la seva activitat de manera immediata.

Durant aquests dies, s’han seguit atenent les demandes a través de la resta de l'equip tècnic de la conselleria i s’han realitzat les derivacions necessàries als serveis d'atenció a la violencia masclista així com a Guàrdia Urbana.

El servei es reprendrà dilluns de manera regular i continuada tant de forma presencial des de l’oficina de la plaça Imperial (amb cita prèvia) com per contacte telefònic i per correu electrònic.

El SIAD informa i orienta a les dones sobre recursos de la ciutat per qualsevol situació. Presta acompanyament emocional i assessorament jurídic per gestionar la defensa dels seus drets, especialment en situacions de violència masclista, així com també deriva, quan és necessari, als recursos públics i a la xarxa d'atenció de la ciutat de Tarragona.

tracking