Diari Més

Entitats

La temporada alta al Parc Subaquàtic de Tarragona acaba amb més de 2.600 visites

En aquest espai hi ha prop de 350 espècies

Centenars de peixos i restes d'una embarcació que forma part del Parc Subaquàtic de Tarragona.

La temporada alta al Parc Subaquàtic de Tarragona acaba amb més de 2.600 visitesArxiu fotogràfic SES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Societat d’Exploracions Submarines de Tarragona (SES) ha donat per finalitzada la temporada alta al Parc Subaquàtic de l’escullera del Port, amb un resultat força satisfactori tot i els efectes de la pandèmia de la covid-19. El president de l’entitat, Manel Salcedo, va informar a aquest mitjà que, malgrat les mesures de seguretat que s’han hagut d’adoptar, aquesta temporada «hi ha hagut més de 2.600 peticions», mentre que el nombre més gran es va aconseguir el 2017, «amb 3.200 durant tot l’any». Aquest nombre inclou tant els submarinistes que arriben al parc per terra com els que ho fan per mar.

Salcedo va dir que «pensàvem que aquest any seria fotut, però el balanç que fem és positiu». «Primer vam patir els efectes del temporal Glòria, que ens va destruir les casetes que tenim al Parc Subaquàtic per causa dels cops de mar, que s’ho van endur gairebé tot i, després, va arribar la pandèmia», va dir.

«El mes de març vam començar a fer les reparacions, perquè volíem obrir per Setmana Santa, però no va poder ser», va recordar Salcedo. De manera habitual, «els mesos de gener, febrer i març els dediquem a fer arranjaments», va apuntar el president de la SES, mentre que la temporada alta va del 15 de juny al 30 de setembre.

Com a mesura de seguretat per la pandèmia, «aquest estiu el màxim nombre de persones ha estat de seixanta cada dia». Les baixades es produeixen en períodes de dues hores i, en una situació normal, «poden estar cent persones alhora, però mai ha estat així». Salcedo va mostrar-se molt satisfet pel fet que «no s’ha produït cap contagi de coronavirus» entre les persones que han utilitzat els serveis del Parc Subaquàtic, un espai amb diferents embarcacions enfonsades i on es poden observar més de 350 espècies.

tracking