Diari Més

El Petit de Cal Eril li diu a l'Ajuntament de Tarragona que es pot ficar la cultura «per allà on vulguin»

El cantant es queixa de la suspensió del seu concert i que no havia estat avisat

Joan Pons (El Petit de Cal Eril) canta de forma expressiva en el seu concert al Primavera Sound.

El retrobament d'El Petit de Cal Eril a Guissona i els curts de Pablo García Canga, cultura en líniaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Tarragona, i en concret el seu alcalde i màxim responsable de l'àrea de Cultura, Pau Ricomà, ha anunciat aquest dimarts al migdia la cancel·lació de totes les activitats de música i teatre d'aquest mes d'octubre.

La raó de la suspensió cal buscar-la en les indicacions que les autoritats sanitàries havien fet el cap de setmana per augmentar les mesures deprevenciói seguretat davant la covid-19.

La suspensió haafectatdiversos grups, cantants i companyies teatrals. I qui ha reaccionat de manera contundent a la suspensió ha estat el cantant El Petit de CalEril, que havia d'actuar el 31 d'octubre al Camp de Mart.

Al seu compte oficial deTwitters'ha queixat de la suspensió iqueningú els ho havia comunicat, «ho hem vist pertuiter»... i es lamenta que no hi ha explicació sobre la causa (al missatge de Twitter del consistori).

La reacció del cantant la conclou de manera contundent, «la paraula cultura se la poden posar allà on vulguin».

Un altre dels grups afectats per la suspensió dels concerts és Sopa de Cabra. En el seu cas, tot i que a la pàgina web de la formació ja apareix la data cancel·lada, al seu compte oficial de Twitter, aquest dimarts al vespre, encara s'anunciava l'actuació al Camp de Mart.

tracking