Diari Més

Transport

Una avaria en el sistema de senyalització entre Tarragona i Torredembarra causa retards

La incidència afecta a les línies R14, R15, R16 i R17, i la RT2 de Rodalies

Imatge d'arxiu de l'estació de tren de Tarragona.

estació Tarragona , renfe, adif, rodalies, trenShaila Cid

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una avaria en el sistema de senyalització d'Adif entre Tarragona i Torredembarra causa retards de 15 minuts en els trens Regionals de les línies R14, R15, R16 i R17, i la RT2 de Rodalies, ha informat la companyia Renfe. Una altra avaria a les instal·lacions d'Adif a Castellbisbal (Barcelona) causa retards d'uns 9 minuts a la línia de Rodalies R4.

D'altra banda, els trens de Rodalies de Catalunya no prestaran servei aquest matí a l'Estació de França durant prop de dues hores i mitja, coincidint amb la visita del Rei a Barcelona, on presidirà el lliurament de premis de la primera edició de la Barcelona New Economy Week (BNEW).

Renfe ha pres aquesta mesura, que estarà en vigor entre les 09:25 i les 11:45 hores, a petició dels Mossos d'Esquadra. Aquestes restriccions han obligat la companyia a reprogramar els serveis amb l'objectiu de garantir la mobilitat dels usuaris durant el període d'afectació.

La línia R2 Sud oferirà dos trens per hora i sentit en tota la línia, amb origen i finalització a Montcada i Reixac i servei comercial fins Passeig de Gràcia.

Per la seva banda, els regionals R13, R14, R15, R16 i R17 iniciaran o acabaran el seu recorregut a l'estació de Sants i els clients podran continuar fins al Passeig de Gràcia en els trens de la línia R2 Sud i R2 Nord.

tracking