Diari Més

Municipal

L'Ajuntament de Tarragona inicia un Pla de Millora de la Seguretat Viària als barris de Ponent

També està estudiant reduir la velocitat dels cotxes en alguns punts de La Floresta, Parc Riu Clar i Campclar

Imatge d'un pas de vianants del barri de Torreforta.

L'Ajuntament de Tarragona inicia un Pla de Millora de la Seguretat Viària als barris de PonentDavid Oliete

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Tarragona ha iniciat un Pla de Millora de la Seguretat Viària als barris de Ponent. Entre les actuacions hi ha el pintat de més de 100 passos de vianants a Torreforta, Riu Clar, Icomar, Parc Riu Clar, Albada, La Floresta i La Granja. També es pavimentarà de nou els carrers Ebre, Gandesa i Camí Vell de la Canonja per tal de reduir el soroll i evitar els accidents que provoquen els sots. El cost de la pavimentació és de 180.000 euros.

El conseller de Mobilitat, Xavier Puig, assegura que «l’objectiu és millorar la seguretat i assegurar la mobilitat de la ciutadania». «Estem apostant per la utilització de vehicles de transport més verds i més sostenibles, com són les bicicletes i els patinets», ha afegit.

Arranjaments als aparcaments de les escoles de Bonavista

Els aparcaments a l’escola Joan XXIII i la de Bonavista s'arranjaran per millorar la mobilitat i facilitar l'estacionamenti accessibilitat de les entrades dels centres.A més, el consistori arranjarà una finca municipal perquè puguin aparcar els seus vehicles els pares i mares que porten la canalla a l’escola.

També es construirà una vorera entre Bonavista i el carrer Buenos Aires, numero 28. Així mateix, també està prevista l’arranjament de la rotonda d’entrada a Bonavista.

Reducció de la velocitat a alguns barris

La conselleria de Mobilitat també està estudiant reduir la velocitat dels cotxes en alguns punts dels barris de Ponent, com La Floresta, Parc Riu Clar i Campclar. El seu objectiu es reduir al màxim l’accidentabilitat a la zona.

Finalment, la urbanització que s’està fent al PP10 també representarà una millora viària a Campclar i Bonavista. Una mobilitat que es veurà millorada quan es construeixi el carril bici en aquesta zona.

El repintat de passos de vianants ja ha començat i la resta d’actuacions previstes s’iniciaran durant aquest darrer semestre d’any i finalitzaran al gener.

tracking