Diari Més

Laboral

El sector del taxi de Tarragona reclama més control per acabar amb l'intrusisme laboral

Denuncien la presència de taxis pirata principalment a l’estació d’autobusos de Tarragona

Dos taxis a la parada del costat de l'estació d'autobusos.

taxi de Tarragona, estació bus, pere martellGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El sector del taxi de Tarragona reclama més vigilància i control per part de la Guàrdia Urbana per acabar amb l’intrusisme laboral que es produeix a la ciutat. Concretament, denuncien la presència de taxis pirata a l’estació de busos de la ciutat.

El president de l’Agrupació Radio Taxi de Tarragona, David Navarro, explicava a Diari Més que «aquesta activitat encoberta, duent a terme una pràctica il·legal, està establerta a la ciutat des de fa temps». Navarro afegeix que aquests taxis pirates acostumen a ser marroquins i miren de captar clients de la mateixa nacionalitat, «de manera que després, per la policia, és més complicat saber si realment es tracta d’un client d’un taxi il·legal o es tracta d’algun amic o familiar». Segons el representant del sector, en aquests taxis pirates hi ha els conductors i els que fan de captadors, que busquen clients per dins de l’estació i els diuen que els cobraran menys pel mateix servei.

Navarro assegura que després de traslladar aquesta preocupació al consistori, la Guàrdia Urbana vigilarà més aquesta activitat.

tracking