Diari Més

Castells

Una dinàmica castellera reemplaçarà la jornada de diumenge del XXVIIIè Concurs de Castells

'Hi ha Concurs' s'emetrà aquest diumenge a TAC12 i a diferents canals de la Xarxa de Comunicació Local

Un moment de la gravació del programa.

Una dinàmica castellera reemplaçarà la jornada de diumenge del XXVIIIè Concurs de CastellsTAC12

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

TAC12 i els diferents canals de la Xarxa de Comunicació Local emetràaquest diumenge a les 12.30 hores el programaHi ha Concurs,coincidint amb el dia que estava previst celebrar la jornada de diumenge de la XXVIII edició del Concurs de Castells.

Enregistrat en bona part a la Tarraco Arena Plaça (TAP), Hi ha Concurs ha estat capitanejat per l'equip habitual de les retransmissions castelleres de TAC12.

En el programa hi intervindran les deu colles que han estat presents en la jornada de diumenge de les tres darreres edicions (2014, 2016 i 2018). Cada formació estarà representada pel cap de colla de l’edició del Concurs del 2018 iconsistirà en una dinàmica de temàtica castellera que inclourà rànquing i premis.

Hi participaran elsCapgrossos de Mataró, Castellers de Barcelona, Castellers de Sabadell, Castellers de Sants, Castellers de la Vila de Gràcia, Castellers de Vilafranca, Colla Joves Xiquets de Valls, Colla Jove Xiquets de Tarragona, Colla Vella dels Xiquets de Valls i Xiquets de Tarragona.A banda, també hi tindran el seu paper protagonista altres colles destacades de les darreres edicions del certamen.

tracking