Diari Més

Televisió

Tarragona guanya la partida a Reus a 'Joc de Cartes' amb l'A 3 Mans com a vencedor

El programa presentat per Marc Ribas buscava el millor local de restauració amb segell

Meritxell Lecha rebent el premi de la mà de Marc Ribas.

Tarragona guanya la partida a Reus a 'Joc de Cartes' amb l'A 3 Mans com a vencedorJoc de Cartes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El restaurant A 3 Mans va guanyar el programa de Joc de Cartes de TV3 on es buscava el millor establiment de restauració amb segell personal. Quatre locals de Reus i Tarragona es van enfrontar ahir al talent culinari presentat per Marc Ribas. Concretament, A 3 Mans i Cal Mano de Tarragona i Casa Coder i SORA Experience de la capital del Baix Camp. Joc de Cartes va mostrar un cop més la rivalitat històrica entre les dues capitals del Camp de Tarragona en un programa que es va enregistrar el passat mes d'agost.

Després de les presentacions dels representants dels restaurants, Casa Coder va ser el que va donar el tret de sortida al concurs. Situat a la plaça del Mercadal, el seu propietari i xef Gerard Guivernau el va convertir en restaurant el 1997, tot i que el local havia estat una drogueria des de 1790. Els objectes que hi ha a la planta baixa és com fer un viatge a aquella època. Tot i això, el local compta amb tres sales més amb una decoració ben diferent i més moderna. El menjar no va acabar de convèncer als comensals, que van estar força crítics, i li van donar una puntuació final de 6,5.

El següent àpat va ser al A 3 Mans, a tocar de la plaça Font de Tarragona. Aquest el regenten la parella formada per Meritxell Lecha, propietària i cap de sala, i Sergio Bosch, que ha treballat a sis restaurants amb estrelles Michelin. Al final del menjar, el Chartreuse va fer acte de presència per acompanyar els postres. La nota que va rebre va ser d’un 6,7.

La tercera visita va ser al local de Ramon Sas, Cal Mano, prop del circ romà. Es dóna el cas que la seva germana va participar al programa anteriorment. Segons Sas, a Cal Mano ofereixen cuina de tota la vida amb tocs de modernitat. A la votació dels concursants, el restaurant no va aconseguir aprovar en cap categoria i va aconseguir una nota final de 3,7.

La cuinera Ana Martínez va tancar la ronda de dinars al SORA Experience de Reus, davant el Museu del Vermut de Reus. El local ofereix una fusió gastronòmica japonesa i mediterrània. Uns postres en mal estat ha acabat condicionant la vetllada, que ha rebut un 5,1.

El programa no va estar exempt de tensió entre els representants dels restaurants, que en molts casos no acceptaven les crítiques dels altres o bé per xoc de criteris. Al sopar final es van posar totes les cartes sobre la taula i els concursants van poder comprovar la nota rebuda per la resta.

El Teatre Fortuny va ser l’escenari escollit per veure quin restaurant era el guanyador. Finalment, A 3 Mans de Tarragona va aconseguir els 5.000 euros de premi de Joc de Cartes amb una nota final de 7,1. Casa Coder va quedar segon amb un 6,7, seguit de SORA Experience amb un 5,2 i Cal Mano amb un 4,3.

tracking