Diari Més

Economia

Experts del sector de l'alimentació preveuen baixades de la carn fins al 2025

La trobada vitual organitzada pel Port de Tarragona, Agrifood Virtual Meeting 2020, ha comptat amb més de 220 participants

Trobada

Experts del sector de l'alimentació preveuen baixades de la carn fins al 2025Port de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Experts del sector de l'alimentació que han participat en l'Agrifood Virtual Meeting 2020 del Port de Tarragona preveuen descensos en el sector carni fins al 2025, segons informa l'Autoritat Portuària (APT), promotora de l'esdeveniment.

L'Agrifood Virtual Meeting 2020 ha comptat amb més de 220 participants en una trobada virtual organitzada pel Port de Tarragona.

L'especialista holandès en proteïna animal i director analista de Rabobank, Nan-Dirk Mulder, ha vaticinat un descens en el consum de proteïnes a resultes de la covid-19 i preveu que el sector carni no recuperarà els nivells anteriors a la crisi sanitària fins al 2025.

Per la seva banda, el director de CME Group, Erick Norland, ha assenyalat que els principals impactes de la pandèmia són els canvis en els hàbits de consum i la caiguda dels preus dels agroalimentaris per la devaluació de la moneda en alguns països productors.

El responsable de Corporació Alimentària Guissona, Josep Ribó, ha destacat que «el sector ha demostrat ser molt eficient» gràcies a l'«esforç de tota la cadena d'aprovisionament i distribució».

tracking