Diari Més

Recerca

El Ministeri de Ciència subvenciona 25 projectes d'investigació de la URV

En total s'han concedit 622 ajudes a Catalunya per un import de 84.633.269 euros

Ara hi ha 1938 alumnes preinscrits als màsters de la URV.

La demanda de màsters de la URV creix més d'un 20% malgrat la covid-19URV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Agencia Estatal de Investigación del Ministeri de Ciència i Innovació ha concedit 622 ajuts a projectes de recerca I + D + I corresponents a la convocatòria 2019 a Catalunya per un import de 84.633.269 euros. Els ajuts pertanyen a la convocatòria 2019 en Projectes d'R+D+I dels programes estatals de Generació d'el Coneixement i Enfortiment Científic i Tecnològic del Sistema d'R+D+I i de R+D+I Orientada als Reptes de la Societat.

A Catalunya, han obtingut subvenció més de 60 entitats d'entre les que destaquen: la Universitat de Barcelona, la Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Lleida, la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat Rovira i Virgili, entre altres.

L'objectiu d'aquests ajuts és finançar l'execució de projectes d'R+D+I liderats per equips d'organismes públics d'investigació dirigits a la resolució de problemes vinculats als grans reptes de la societat espanyola inclosos en el Pla Estatal d'Investigació Científica i Tècnica i d'Innovació 2017-2020.

Entre els projectes que han rebut una major subvenció destaquen un del Barcelona Supercomputing Center- Centre Nacional de Supercomputació per un import de 1.179.750 euros, un l'Institut de Física d'Altes Energies per 850.025 euros i un l'Institut d'Estudis Espacials de Catalunya per un import de 831.754 euros. Les ajudes estan destinades a finançar les despeses de personal, petits equipament, materials i altres despeses relacionades amb els objectius de el projecte.

tracking