Diari Més

Televisió

Tarragona i Reus s'enfronten a 'Joc de Cartes' per trobar el millor restaurant amb segell

El programa s'emetrà aquest dimecres, 30 de setembre, a les 22.40 hores a TV3

Marc Ribas amb els concursants del

Tarragona i Reus s'enfronten a 'Joc de Cartes' per trobar el millor restaurant amb segellJoc de Cartes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La rivalitat entre Tarragona i Reus es trasllada al programaJoc de Cartesde TV3. L'espai gastronòmic presentat per Marc Ribas es desplaçarà al Camp de Tarragona per trobar elmillorrestaurant amb segell personal. El programa s'emetrà aquestdimecres, 30 de setembre, a les 22.40 hores.Aquest es va enregistrar durant el mes d'agost. Un delsnegocis amb més tradició de la plaça del Mercadal de Reus,Casa Coder, serà l'encarregat d'encetar el programa.El segon àpat serà a Tarragona, alA 3 Mans, un restaurant amb cuina creativa de dos propietaris que han viatjat pels fogons de mig món. Seguiran a la capital per fer parada al restaurantCal Mano iacabaran a Reus al SORA Experience.

Cada setmana aJoc de Cartess'enfrontendiversos restaurantsde la mateixa zona i amb el mateix tipus de cuina. En aquest, els propietaris de cada restaurant són els jutges i han de valorar la competència, mentreMarc Ribaste el vot decisiuper determinar quin restaurant és el millor.

Durant el concurs no només es tindrà en comptela proposta gastronòmicade cada establiment, sinó que també es valoraran l'espai, el servei, la cuina i el preu del restaurant. Aquest concursésl'adaptació del formatMy restaurant rocks, un programa impulsat per Red Arrow International que ja s'ha adaptat a Itàlia, Alemanya i França. El guanyador s'emportaràun premi de 5.000 euros per invertir en el seu propi local.

tracking