Diari Més

Economia

La Diputació de Tarragona congela les seves taxes per als ajuntaments per pal·liar la crisi de la covid

Al mateix temps, rebaixa les corresponents al servei de publicació al BOPT

Imatge d'arxiu de la Diputació de Tarragona.

diputació tarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Diputació de Tarragona ha congelat les seves taxes per ajudar a pal·liar la crisi econòmica derivada de la covid-19, segons informa la institució tarragonina. Es tracta de les taxes que han de fer efectives les corporacions locals en l'exercici del 2021.

Aquesta mesura de suport pretén compensar la reducció dels recursos locals i de la capacitat de finançament de les corporacions a conseqüència de la pandèmia.

A més, es rebaixa la taxa per a la prestació de servei de publicació de l'Butlletí Oficial de la Província (BOPT), amb una reducció inversament proporcional a la mida dels ajuntaments.

Les taxes abasten la tramitació de documents, la prestació de servei de secretaria-intervenció, la tramitació de llicències i informes per utilització privativa i aprofitaments especials en carreteres de la xarxa viària local. També comprenen l'ús de sales d'actes de la Diputació i les taxes que gestiona el Patronat de Turisme de la institució.

Aquesta ordenança fiscal entrarà en vigor a partir del l'1 de gener de 2021 i continuarà vigent fins a la seva modificació o derogació.

Pel que fa a la rebaixa de les taxes del BOPT, s'intenta agilitzar les peticions dels ajuntaments que necessiten aprovar amb celeritat.

tracking