Diari Més

Política

Iceta: «Quan les institucions es converteixen en l'escenari d'estratègies partidistes no s'hi ha d'anar»

El president del PSC-Units reitera que no assistiran a la sessió del Parlament en el qual compareixerà Quim Torra

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta; la portaveu del PSC al Parlament, Eva Granados; i el diputat socialista al Congrés, Joan Ruiz, a Tarragona.

primer secretari PSC, Miquel Iceta, Parlament, Eva Granados, diputat Congrés, Joan Ruiz, TarragonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del grup parlamentari PSC-Units, Miquel Iceta, ha reiterat que no assistiran al ple del Parlament convocat aquest dimecres a la tarda en el qual està prevista la compareixença del president inhabilitat, Quim Torra. «Quan les institucions es converteixen en l'escenari d'estratègies partidistes no s'hi ha d'anar», ha assegurat Iceta, que ha tornat a contextualitzar aquesta situació en un «procés de degradació institucional». En aquest sentit, s'ha manifestat contrariat davant aquesta convocatòria i que, en canvi, «no es faci una reunió de la comissió d'educació per parlar de l'inici de curs», com a exemple de tasques que ha d'assumir el Parlament, «que és projectar-se sobre l'interès general i no el partidista».

Iceta ha fet aquestes declaracions des de Tarragona on ha assistit a l'obertura del Congrés de la Federació d'Indústria de la UGT i, al mateix temps, aprofitar per mantenir contactes amb representants sindicals d'empreses que passen per dificultats, segons ha precisat.
tracking