Diari Més

Policial

Els veïns retenen una parella que estava robant en un local en obres de Tarragona

Els presumptes lladres tenien diverses bosses preparades amb diversos objectes per emportar-se, a més d'un patinet elèctric que havien robat per la tarda

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.

detingut, mossos d'esquadra, detenció, delicteMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els veïns del carrer Misericòrdia de Tarragona van aconseguir retenir una parella que estava robant en un local en obres. Cap a les vuit del vespre, el propietari de l'establiment va obrir la persiana i es va trobar amb un home i una dona que estaven al seu interior. L'amo va demanar ajuda als veïns de la zona, els quals van acudir a ajudar-lo mentre alertaven als Mossos d'Esquadra.

Una patrulla de Seguretat Ciutadana es va desplaçar fins al lloc i van trobar quatre persones que estaven retenint a una parella. Després de diverses comprovacions, van observar com els presumptes lladres haurien accedit escalant per la part de dalt de la porta. A l'interior, tenien diverses bosses amb objectes, entre ells un televisor, a punt per ser sostrets.

Durant l'escorcoll a la parella, a l'home li van trobar el comandament del televisor que es volia emportar. A més, també van localitzar un patinet elèctric, del qual no va saber acreditar la seva procedència.

Més tard, un home va acudir fins a la comissaria de Campclar per fer una denúncia perquè li havien robat el seu patinet elèctric per la zona de la Plaça dels Carros, prop de la zona de la detenció. Aquest era el que s'havia localitzat al local del carrer Misericòrdia, per la qual cosa va poder ser retornat al seu propietari.

La parella va quedar detinguda per un robatori amb força i passaran en les properes hores a disposició judicial. L'home de 34 anys, veí de Tarragona i de nacionalitat romanesa, té un altre antecedent previ per un delicte contra el patrimoni. Mentre que la dona de 40 anys, veïna de Barcelona i de nacionalitat espanyola, compta amb una desena d'antecedents.

tracking