Diari Més

El PP de Tarragona amenaça Ricomà amb accions legals per la celebració de Santa Tecla

El grup municipal popular demana la dimissió de l'alcalde i el fa responsable d'un possible increment de contagis per coronavirus

Missa de Santa Tecla 2020 (II)

Missa de Santa Tecla 2020 (II)Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La manera com es van celebrar les Festes de Santa Tecla de Tarragona aquest any de pandèmia no ha agradat al grup municipal el Partit Popular de Tarragona.

De fet, col·loquen a l'alcalde com a responsable d'un possible augment de contagis a la ciutat per coronavirus i en demana la dimissió. El PP no descarta, a més, emprendre accions legals contra Ricomà per haver «sotmès la població tarragonina a un risc innecessari i que, a més, ha deixat unes imatges a les televisions nacionals que deterioren la imatge de Tarragona».

Segons els populars s'ha desaprofitat la condició que Tarragona tenia «com a destinació segura» i consideren una «vergonya que ara elsmitjansassenyalin la ciutat per la irresponsabilitat de l'alcalde».

El PP tarragoní considera que Ricomà va sotmetre els ciutadans a un risc sanitari, «només per treure rèdit polític, anteposant els seus interessos personals a la salut dels tarragonins».

tracking