Diari Més

Municipal

Xavier de Gispert, nou gerent de l'Empresa de Mitjans de Comunicació de Tarragona

El periodista ha desenvolupat la seva carrera professional a cavall entre Mallorca i Tarragona

Imatge d'arxiu de Xavier de Gispert

Xavier de Gispert, nou gerent de l'Empresa de Mitjans de Comunicació de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavier de Gispert i Zegrí serà el nou gerent de l’Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació de Tarragona (EMMCT) després de guanyar el concurs públic. El procés es va engegar el passat mes de febrer i ha culminat aquesta mateixa setmana.La presidenta de l’EMMCT, Paula Varas, va comunicar-ho ahir al Consell d’Administració de l’empresa pública.

El candidat ha obtingut la millor puntuació en la fase d’oposició i posterior valoració de mèrits. Passades totes proves, ha quedat primer classificat en el procés de selecció enfront de les altres tres persones finalistes.

De Gispert és llicenciat en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i la Vasco-Euskal Herriko Unibertsitatea, i màster en Periodisme Digital i Direcció de Projectes de Comunicació Digital, per la UOC.

Nascut a Barcelona fa 37 anys, el 1983, ha desenvolupat la seva carrera professional a cavall entre Mallorca i Tarragona. En els últims cinc anys ha exercit com a cap de l’àrea digital del Diari de Tarragona, i coordinador i periodista a l’ARA Balears.

Imatge de l'edifici on es troba l'emissora de Tarragona Ràdio.

L'Empresa Municipal de Mitjans de Tarragona denuncia irregularitats comptablesCedida

tracking