Diari Més

Televisió

Es busquen figurants tarragonins per l'adaptació televisiva de 'Los herederos de la tierra'

Es tracta de la mateixa propductora que ja va dur a la petita pantalla 'La Catedral del Mar', també d'Ildefonso Falcones.

Imatge de la sèrie de televisió que daptava l'obra 'La Catedral del Mar'.

Es busquen figurants tarragonins per l'adaptació televisiva de 'Los herederos de la tierra'TV3

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els responsables de la sèrieLa Catedral del marja estan començant a treballar amb l'adaptaciódeLos Herederos de la tierra, també d'Ildefonso Falconesi per aquest motiu han obertun càsting aTarragona que es durà a terme en els propers dies.

Tarragona serà també una de les ciutats del rodatge, que iniciarà a mitjans de novembre.

Totes aquelles personesinteressades, homes i dones, d'entre 16 i 70 anys, que siguin de Tarragona ciutat i voltants, poden inscriure's per participar en la selecció de figurants en el següent enllaç.

https://yocastingdotcom.wordpress.com/2020/09/01/casting-los-herederos-de-la-tierra/?fbclid=IwAR2UoZ28hxU8m68Sa61Fk3ysp-_un0O90oCXiJzRIHYnNId40kdiHaLDo8U

Una de les exisgències per poder participar en el càsting és no tenir tatuatges visibles a la pell i dur el cabell llarg o 'semi-llarg' i que sigui natural, sense talls moderns.

El rodatge de la sèrie també es farà a les ciutat de Barcelona i Girona i està previst que es realitzi entre els mesos de novembre del 2020 i març del 2021.

tracking