Diari Més

El Pot Petit treu un somriure als més menuts per la Festa Major

Van actuar al Teatre Auditori del Camp de Mart

Un dels instants de l'actuació del Pot Petit al Camp de Mart.

El Pot Petit treu un somriure als més menuts per la Festa MajorOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El famós grup de música familiar, El Pot Petit, va encarregar-se ahir a la tarda de treure un bon somriure i moltes riallades als més petits de la ciutat que van assistir al Camp de Mart per veure l’espectacle. L’objectiu era recordar a les famílies que Tarragona encara es trobava ahir de Festa Major, de fet, era el dia de Santa Tecla.

Els assistents van poder gaudir d’un espectacle que va combinar la música amb els titelles i les danses. L’espectacle, com tota la resta de concerts que han tingut lloc en aquest recinte, va comptar amb les mesures de seguretat recomanades, com l’obligatorietat de dur la mascareta tota l’estona i la distància entre els assistents. Tots van estar separats, com a mínim, per una cadira.

En altres racons de la ciutat també van tenir lloc diferents espectacles, com és el cas de Mortadelo & Manzani que van actuar a la Residència Grans Disminuïts Físics de Sant Salvador, o el concert Canya i metall amb les cobles Reus Jove i Maricel que es va realitzar al Teatre Tarragona.

Tot i que el dia de Santa Tecla va finalitzar ahir, durant el dia d’avui encara es podrà gaudir d’alguns actes, com és el cas dels Balls Parlats dels Diables, de Gitanes, de Pastorets, de Sebastiana del Castillo i de Dames i Vells, que es podran veure per TAC12, la visita guiada de Tarragona Romana que començarà al Portal del Roser a les 11 h., Els Pilars Liles, que organitza la Colla Jove al seu local a les 19 h. i que repassa els millors pilars caminants seus i acabarà amb la tronada final a les 22 h. des d’un punt indeterminat de la ciutat.

tracking