Diari Més

Logística

La terminal logística Euronergo, situada al Port, compleix 20 anys

Referent en l’emmagatzematge de productes petrolífers i biocarburants

Imatge aèria de les instal·lacions d'Euronergo al Port.

La terminal logística Euronergo, situada al Port, compleix 20 anysCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Euronergo, una empresa independent especialitzada en logística d’hidrocarburs situada al Port de Tarragona, la companyia suma aquest any dues dècades d’existència sent un referent en l’emmagatzematge de productes petrolífers i biocarburants.

Les instal·lacions tenen una capacitat de 331.000 m3 distribuïts en 18 dipòsits. Per realitzar l’operativa, Euronergo disposa de tres atracadors: dos d’ells amb eslora de 250 metres i calat de 15,1 metres, per a vaixells de gran tonatge fins a 140.000 tones, i el tercer atracament disposa d’una eslora de 200 metres i calat d’11 metres per a vaixells de fins a 45.000 tones. Els tres atracadors estan connectats entre ells per una canonada i també amb la terminal d’emmagatzematge, fet que permet donar major versatilitat i major capacitat per a operacions simultànies.

La responsable de Desenvolupament de Negoci de la companyia, Anastasia Mozgovoy, valora l’aposta per Tarragona com «la nostra expansió natural tenint en compte el compromís local com a empresa familiar i independent a la zona durant els últims 20 anys»

A més, Euronergo és l’empresa del seu sector que més espai té en la concessió de l’ampliació del moll de la Química del Port de Tarragona. En concret, va sol·licitar i va obtenir 8,1 hectàrees de les 18 de tota l’ampliació d’aquest moll. L’empresa preveu iniciar les obres d’ampliació l’any 2021, en diverses fases, per tal de donar solucions a necessitats logístiques latents al territori.

tracking