Diari Més

Sancions

Tarragona començarà a multar la setmana que ve els conductors que superin els 30 km/h

Des del 14 de setembre, la Guàrdia Urbana ha dut a terme una tasca informativa i pedagògica

Imatge de la

Tarragona començarà a multar la setmana que ve els conductors que superin els 30 km/hAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Tarragona començarà a multar a partir de la propera setmana als conductors que superin lalimitació de la velocitat a 30 quilòmetres per hora, normativa que s'aplica des del 14 de setembreen la majoria de carrers i vies del terme municipal.

El consistori ha explicat que desde la posada en marxa de la campanya Ciutat 30, els agents handut a terme una tasca informativa i pedagògica als conductors de vehicles, bicicletes i patinets.

El primer dia d'aplicació es van controlar 492 vehicles, dels quals 111 superaven els 30 km/h i 11 superaven els 40 km/h. L’endemà, 652 cotxes van ser controlats i un 22% va superar els 30 km/h i 31 vehicles (un 4,7 %) van superar els 40 km/h. El dimecres, els percentatges van ser força semblants (28,82%i 4,7%, respectivament). Finalment, el dijous es van controlar 492 vehicles, el 33,94% (167) van superar els 40 km/h i el 18% (89) van superar els 40 km/h.

Pel que fa els vehicles de mobilitat personal, les bicicletes i els monopatins, la majoria de les infraccions detectades son les relacionades amb circular per la vorera. Tot i que també s’han detectat vehicles de mobilitat personal amb passatgers. Durant aquests primers dies s’han aturat un total 188 vehicles i s’ha entregat un fulletó informatiu amb les novetats de la normativa.

tracking