Diari Més

Entitats

El Bou amplia la col·lecció d'elements del Seguici en miniatura

La peça es pot adquirir al Teatre Tarragona

La peça està disponible a la Botiga de les Festes.

El Bou amplia la col·lecció d'elements del Seguici en miniaturaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació de Portadors del Bou de Tarragona ha posat a la venda a la Botiga de les Festes del Teatre Tarragona una rèplica en miniatura del seu element festiu, per poder ampliar la col·lecció. Tot i les dificultats sorgides arran de la pandèmia de la covid-19, l’entitat ha fet un gran esforç per posar a l’abast dels tarragonins la figura del Bou. El vicepresident de l’associació, Frederic Pertile, va explicar ahir dilluns a aquest mitjà que «vam iniciar les gestions l’any passat, però les figures no van arribar fins dimarts de la setmana passada i fins ara hem venut 110». El fet que «aquest any no l’hem pogut presentar en un acte públic fa que les vendes encara no siguin les esperades». Pertile va recordar que «el dia de la presentació d’altres elements, com la Víbria i el Drac, gairebé es van vendre totes». El vicepresident de l’entitat va comentar que «aquest any no s’ha pogut fer la presentació, hem tingut mala sort, però volíem fer la figureta per fer més gran la col·lecció».

L’empresa Festiari, de Reus, ha estat l’encarregada d’elaborar les 500 unitats. D’aquestes, «300 són per nosaltres i 200 perquè l’empresa les pugui vendre», va apuntar. «És una inversió arriscada», entre altres motius «perquè nosaltres no rebem subvencions de patrocinadors», va comentar.

Pertile va expressar el seu convenciment que «podrem vendre totes les peces, tot i la mala sort que hem tingut a causa de les dificultats que ha posat la pandèmia i pel fet que aquest any Santa Tecla ha tingut pocs actes i menys presència de persones als carrers de la nostra ciutat».

tracking