Diari Més

Augmenten un 60% les inscripcions al concurs PortAutors 2020

El certamen farà una primera fase de valoració on s’escolliran els 6 finalistes

Imatge dels participants d'una edició passada.

Augmenten un 60% les inscripcions al concurs PortAutors 2020Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova edició de PortAutorsha estat molt ben rebuda per la ciutadania i han augmentat les seves inscripcions que han passat de 31 a 50 respecte l’edició anterior. La mostra musical és una aposta pels nous creadors, que es fonamenta en els valors del suport a la indústria musical emergent, donar eines i espais als artistes i visibilitat a la seva obra. Es tracta d'un projecte global que va més enllà de la final en si mateixa, ja que ofereix formació, suport comunicatiu durant tot l'any.

Ara, un cop rebudes totes les inscripcions, s’iniciarà el procés de validació de propostes per traslladar tot el material al Jurat del PortAutors 2020. En aquesta primera fase de valoració es farà una tria de 6 finalistes que participaran per guanyar una de les tres categories possibles.La final tindrà lloc el dia 14 de novembre de 2020 a les 18 hores.

La guanyadora de la primera edició PortAutors 2018, Susannes Cantautora Rural, enregistrarà el seu darrer disc amb el material del premi del públic, que també va guanyar i que li permet arribar a ser finalista dels Premis Enderrock 2019.

tracking